MHR Talents

Keep CALM & Keep Going!

Programeaza o intalnire!

Entry Level
(<2 ani experienta)

78 RON

Redactare CV + Interviu MHR Gratuit (+ Scrisoare de intentie Gratuita)

Un CV Profesional te poate plasa in fata unor candidati cu mai multa experienta, dar care desconsidera aspectul imaginii profesionale corect afisate.
Accesand acest serviciu, chiar daca ai putina experienta de lucru vei fi indrumat sa iti conturezi profilul profesional intr-un mod simplu si rapid.
Astfel pe baza interviului si a scrisorii de intentie iti vom conecta intentiile profesionale tangibile cu preferintele angajatorului.
CV-ul Profesional impreuna cu Scrisoarea de Intentie si Interviul MHR alcatuiesc cartea ta de vizita si reprezinta asul din maneca prin care entuziasmul tau intalneste asteptarile viitorului tau angajator.

Middle Level
(<2-5 ani experienta)

84 RON

Redactare CV + Interviu MHR Gratuit (+ Scrisoare de intentie la cerere 25 RON)

Ar fi momentul sa constientizezi faptul ca informatia circula in secolul nostru cu o viteza ametitoare si ca desi este necesar sa ai experienta de lucru relevanta, daca nu iei in calcul expunerea corecta a acesteia in piata locurilor de munca nimeni nu va sti ca esti cu adevarat un profesionist in domeniul tau.
Te vom ajuta sa-ti conturezi profilul profesional pe baza experientei de lucru din care vom evidentia abilitati de care probabil nu esti constient, intarind astfel determinarea profesionala in directia potrivita.
Daca te-ai saturat de un mediu de lucru care nu te sprijina cu adevarat sa te dezvolti la potentialul tau maxim, este momentul ideal sa faci ceva in aceasta privinta si sa lasi cei mai buni angajatori sa te puna in valoare asa cum meriti.
Te invitam sa faci primul pas in aceasta calatorie profesionala alaturi de MHR Consulting! Ne vom stradui sa iti oferim o calatorie placuta si profitabila.

Expert Level
(>5 ani experienta)

119 RON

Redactare CV + Interviu MHR Gratuit (+ Scrisoare de intentie la cerere 35 RON)

Suntem convinsi ca dupa atatia ani de experienta ai ajuns la un nivel de maiestrie in ceea ce faci.
Angajatorii nu citesc ganduri la fel cum nici noi, dar spre deosebire de ei suntem antrenati ca in urma unei discutii directe, sincere si prietenoase cu tine sa-ti alcatuim profilul profesional ideal.

Pro Level
(10 ani experienta)

250 RON

Redactare CV + Interviu MHR Gratuit (+ Scrisoare de intentie la cerere 55 RON)

Participa la interviul cu noi si vom fi mai mult decat bucurosi, entuziasmati chiar, sa stam de vorba cu tine, sa descoperim pas cu pas piesele din puzzle-ul care alcatuieste imaginea ta profesionala si sa il asamblam piesa cu piesa.
Nu mai sta pe ganduri! A venit momentul sa tragi linie si sa sumarizezi toate realizarile intr-o forma de necontestat.

Redactare CV-uri Profesionale + Scrisori de Intentie – Limba Engleza

Entry Level (<2 ani experienta)

Redactare CV + Interviu MHR Gratuit (+ Scrisoare de intentie la cerere 37 RON)

84 RON

Comanda

Middle Level (2<5 ani experienta)

Redactare CV + Interviu MHR Gratuit (+ Scrisoare de intentie la cerere 47 RON)

99 RON

Comanda

Expert Level (>5 ani experienta)

Redactare CV + Interviu MHR Gratuit (+ Scrisoare de intentie la cerere 67 RON)

189 RON

Comanda

In cazul in care iti doresti sa aplici pentru locuri de munca in UK, te vei lovi de ceea ce se numeste birocratia englezeasca.
Contrar asteptarilor, nu suntem singura tara cu un nivel de birocratie ridicat.
In cazul CV-urilor si al Scrisorilor de Recomandare de la fosti angajatori, Marea Britanie depaseste cu mult nivelul birocratic de la noi din tara.
Marea majoritate a angajatorilor englezi sunt preocupati de istoricul tau profesional. , in special atunci cand vrei sa lucrezi cu o companie care sa iti ofere un contract de munca legal si transparent.
Astfel va fi necesar sa completezi toate golurile din istoricul tau de munca si sa exprimi corect nivelul de experienta cat si abilitatile pe care le-ai dobandit in timp.
Toate aceste abilitati si experiente vor fi atent verificate de recruiterul englez la interviu.
Scrisorile de Recomandare de la fostii angajatori de care ai nevoie pentru simpla candidatura la un loc de munca, trebuie traduse in limba engleza, ceea ce angajatorul de obicei nu are timp sau dispozitie sa o faca.
De asemenea ele trebuie emise de pe o adresa de email valida care sa apartina companiei in care ai activat in trecut, lucru care poate fi cu adevarat dificil.
Toate aceste etape pot reprezenta adevarate obstacole in ceea ce priveste decizia ta de a lucra in Marea Britanie ce iti taie foarte mult din entuziasmul de a pleca, ajungandu-se chiar si pana acolo pana unde plecare ta nu se mai poate realiza din cauza aspectelor birocratice.
In noi vei gasi un sprijin real in depasirea tuturor acestor impedimente și vei avea alaturi de tine o echipa dedicata scopului tau .
Cu MHR tot ce iti ramane de facut este sa discuti cu viitorul tau angajator conditiile noului tau loc de munca.

PACHETE PROMOTIONALE – RO+ENG
Profita de pachetul nostru promotional și vei avea parte de accesul la un job atat in tara cat și in strainatate prin CV-ul tau Profesional Redactat in Engleza.
Garantie pe Viata la toate serviciile de Redactare Profesionala CV indiferent de Limba.
Orice modificare/completare ulterioara doresti sa aduci CV-ului tau Profesional aceasta va fi 100% GRATUITA.

CV Profesional RO+ENG Entry Level + Interviu MHR Gratuit

< 2 ani experienta

119 RON

Comanda

CV Profesional RO+ENG Middle Level + Interviu MHR Gratuit

2-5 ani experienta

138 RON

Comanda

CV Profesional RO+ENG Expert Level + Interviu MHR Gratuit

5 ani experienta

231 RON

Comanda

CV Profesional RO+ENG Pro Level + Interviu MHR Gratuit

10 ani experienta

250 RON

Comanda

Review Profesional MHR + Scrisoare de Recomandare Independenta

Un serviciu prin care iti garantam un avantaj net fata de ceilalti contracandidati printr-o Scrisoare de Recomandare Independenta venita din partea noastra.
Continutul acestei Scrisori de Recomandare Independente este rezultatul interviului gratuit pe care ti-l punem la dispozitie impreuna cu o experienta de peste 5 ani in domeniul resurselor umane de extragere a informatiilor relevante pentru angajatori.
Scrisoarea de Recomandare Clasica, de cele mai multe ori facuta in graba, eventual de un sef dezamagit de decizia ta, nu face altceva decat sa ingreuneze viitoarea ta angajare prin continutul formal de tip “copy-paste”.
Aceasta nu reprezinta altceva decat o insiruire intamplatoare de asa zise calitati care nu spun cu adevarat nimic despre tine ca individ, mascand mai degraba identitatea profesionala in ceva fad si fara fond.
Scrisoarea de Recomandare Independenta de la MHR te scoate din umbra si CERTIFICA informatiile continute in CV-ul tau.
Face lumina cu privire la experienta profesionala RELEVANTA si ofera CLARITATE viitorului tau angajator cu privire la cele mai importante ABILITATI ale tale.
Angajatorului ii va fi mult mai usor sa ia decizia de a te contacta pentru un interviu, sau chiar de a te angaja pe loc.
Da-ti voie sa stralucesti intr-un mod autentic si lasa prima ta impresie in mainile noastre. Iti garantam ca vei ocupa locurile din fata la interviul mult asteptat.

Review Candidat Entry Level + Scrisoare de Recomandare MHR

(< 2 ani experienta)

120 RON

Comanda

Review Candidat Middle Level + Scrisoare de Recomandare MHR

2-5 ani experienta

240 RON

Comanda

Review Candidat Expert Level + Scrisoare de Recomandare MHR

(5-10 ani experienta)

360 RON

Comanda

Review Candidat Pro Level + Scrisoare de Recomandare MHR

(5-10 ani experienta)

500 RON

Comanda

Apeleaza la Serviciul de Recomandare Profesionala MHR Consulting si beneficiezi de un CV profesional in Limba Romana in valoare de 78 de RON Gratuit.

Career Coaching serviciu suport ANGAJARE

Este important ca atunci cand iei decizii de natura profesionala sa te sfatuiesti cu cineva care iti poate oferi sprijin obiectiv in legatura cu dorintele tale de dezvoltare.
Tocmai din acest motiv am creat un serviciu suport pentru acele momente cheie din Cariera ta care vor defini viitorul tau profesional.
Este important sa cantaresti cu acuratete și sa acorzi atentia necesara unei astfel de decizii.
Nu tot timpul ai nevoie sa fii sprijinit, dar cu siguranta o opinie avizata la momentul potrivit din partea cuiva despre care ai certitudine ca nu este implicat in mod subiectiv in viata ta personala, iti poate oferi claritate.
Vei avea astfel garantia faptului ca decizia de a pleca de la un loc de munca la altul sau de a aplica pentru un loc de munca dorit este cea corecta.
Astfel poti apela la acest serviciu fie prin sedinte individuale ( one time ) sau poti accesa un pachet de trei pana la sase sedinte de consiliere.

Prima sedinta de consiliere

GratuitComanda

Pachet 3 sedinte de consiliere

180 RONComanda

Pachet 6 sedinte de consiliere

240 RONComanda

Pachet 6 sedinte de consiliere

240 RONComanda

Pachet 12 sedinte de consiliere

480 RONComanda

Career Coaching serviciu suport AVANSARE

Daca esti de suficient timp pe piata locurilor de munca probabil ai inteles deja ca atunci cand vine vorba de o avansare jocul se schimba.
Desi este necesar sa fii un bun profesionist in ceea ce faci acest lucru de multe ori este insuficient pentru ca avansarea respectiva sa se intample.
Intervine ceea ce se numeste jocul de putere din organizatia sau echipa din care faci parte.
Va trebui sa scoti la iveala acele abilitati pe care desi le intuiesti inca nu le-ai pus in practica.
(Leadership, Organizare, Performanta, Abilitati de Comunicare, Empatie, Intelegere, Putere de Convingere, Inteligenta Emotionala etc.)
Toate aceste lucruri contribuie la crearea versiunii tale mai bune sau o alcatuiesc pur si simplu.
Este necesara o buna cunoastere de sine si un grad inalt de sinceritate pentru a-ti putea consolida și construi increderea de sine care sa sustina dezvoltarea noii identitati profesionale.
Nu poti evolua cu aceeasi minte cu care ai ajuns la nivelul la care te afli in acest moment.
Din acest motiv iti punem la dispozitie un coach dedicat intentiilor tale. Misiunea acestuia este sa te ajute sa iti atingi obiectivile si sa-ti indrepte traiectoria ori de cate ori este necesar prin sedinte zilnice de coaching.

Esti la o decizie distanta de o noua viata profesionala.
Asigura-te ca aceasta noua viata este ceea ce ti-ai dorit apeland la un antrenor in cariera potrivit cu asteptarile tale.
Construieste-ti alaturi de noi o strategie functionala si eficienta care sa utilizeze la maxim potentialul tau de dezvoltare si devino uimit de ceea ce poti face in echipa cu noi.

Intrare in programul de Coaching (0-2 ani experienta)

200 RON + 10% din salariu lunarComanda

Intrare in programul de Coaching (2-5 ani experienta)

350RON + 10% din salariu lunarComanda

Intrare in programul de Coaching (>5 ani experienta)

750RON + 10% din salariu lunarComanda

Intrare in programul de Coaching(>10 ani experienta)

1200RON + 10% din salariu lunarComanda

Freelance Start

Asigura-te ca odata ce vrei sa lasi in spate venitul stabil din cadrul actualului loc de munca si sa te lansezi pe piata de Freelance, ai luat in considerare toate aspectele potentialului tau de dezvoltare.
Desigur ca decizia ta poate veni din zona surplusului de lucru neremunerat de la locul de munca pentru a-ti “acoperi’’ colegii, dar asta noua ne arata ca poti fi un angajat pilon si ca detii unele dintre abilitatile personale ce te vor ajuta in aceasta zona, cele de responsabilitate si asumare a sarcinilor de lucru.
Intrarea in zona de freelancing nu este sustinuta doar de calitatile dvs de profesionist in ceea ce faceti, fara un sprijin in studiul pietei si focusarea pe aducerea de noi proiecte si clienti care sa va asigure un venit constant …
Ok hai sa-ti spunem pe bune cum sta treaba.
Oricat de frumos ar fi sa visezi la un stil de viata independent in care esti propriul tau stapan, daca nu reusesti sa-ti generezi primii clienti care sa-ti aduca venitul minim necesar vei muri de foame in timp ce visezi frumos cu ochii pe peretii biroului de acasa.
A fi liber profesionist inseamna inainte de toate sa ai un bun control emotional care te va ajuta sa initiezi, sa mentii si sa pastrezi relatiile profesionale care incepand din acest moment vor fi de tipul liber profesionist-afacere.
Fara un plan bine stabilit, bine pus la punct si cel mai important asumat, nu vei reusi sa faci acesta trecere, ci dimpotriva intr-un timp relativ scurt vei face bounce-back.
Fie ca vei reveni la firma de la care ai plecat sau te vei orienta catre un alt angajator riscul sa faci acest lucru dintr-o pozitie de slabiciune realist vorbind este destul de mare, peste 80%.
Trebuie sa tii cont totusi de faptul ca prima data cand faci un lucru il faci prost , a doua oara cand faci un lucru il faci putin mai bine, dar tot prost si ca ai nevoie de o perioada de timp pana intelegi cum stau lucrurile efectiv, asa ca stai deoparte de capcana perfectionismului.
Cel mai important lucru in momentul in care faci decuplarea de locul de munca si faci saltul catre zona de liber profesionist este sa ai cel putin un client testat si validat cu care daca nu ai inceput colaborarea din timpul in care inca erai angajat, sa fie dispus sa semneze un contract de colaborare cu tine din prima secunda in care ai renuntat la vechiul tau statut de angajat.
De regula acest prim client se poate afla in portofoliul firmei pentru care lucrezi si pe care daca l-ai servisat cat ai putut tu de bine la momentul potrivit il poti aborda din noua postura de liber profesionist fara sa existe vreun conflict de interese intre compania pentru care lucrezi in acest moment si noul statut de liber profesionist pe care ai hotarat sa ti-l insusesti.
Daca vrei sa discutam mai multe despre viitorul tau ca liber profesionist programeaza acum o intalnire de consultanta strategica cu unul dintre consultantii nostrii pe freelance starting.

Intrare in programul de Freelancing

500EURO + 20% din incasari pentru urmatoarele 6 luniComanda

(sedintele suplimentare de coaching se platesc cu 50 euro sedinta si pot dura pana la 3 ore in functie de urgenta si importanta subiectului de discutat)

Conacteaza-ne!

Vrei să stai de vorbă cu noi?

Trimite-ne un email
[email protected]

Sună-ne
+40 755 516 313

MHR Talents