Skip to main content

HR MASTER

Every MASTER once a disaster!

Programeaza o intalnire!

HR MASTER

Implementarea Sistemului de Recrutare HRS12 pentru companiile cu pana la 10 angajati

HR Master este un serviciu de consultanta care inglobeaza principalele etape ale procesului de recrutare. In cadrul acestui serviciu vei primi sprijin pentru implementarea acestor etape in compania ta pe baza sistemului de Recrutare HRS12 adaptat in functie de nivelul pe care vrei sa actionezi.

HR Master Basic

Recrutare 1-3 angajati

Specific acestui nivel este volumul mare de candidati care este necesar sa fie procesati pentru a ajunge intr-adevar la acei candidati al caror potential și entuziasm se potrivesc cu necesitatile de crestere acerba a propriei tale companii.
La fel cum celulele stem inlocuiesc sau se transforma cu succes in celule functionale specializate, candidatii de nivel Basic au ca avantaj principal faptul ca pot fii modelati dupa chipul și asemanarea antreprenorului și a companiei din care urmeaza sa faca parte.
Nu subestima entuziasmul și energia acestui segment de candidati și nu ignora eforturile necesare precum și necesitatea unui proces de recrutare bine pus la punct care sa iti ofere candidati talentati și care sa aduca un suflu proaspat echipei tale.
Asa cum nu poate exista calitate fara cantitate, fara un proces de recrutare atractiv și performant nu vei reusi sa mentii nivelul de crestere al companiei tale fara sa aduci in echipa un flux de energie tanara.
Sa nu uitam ca entuziasmul este motorul tuturor actiunilor noastre!
Aduti aminte de cand ai inceput pe drumul antreprenoriatului, și ingaduie viitorilor tai colegi sa guste din succesul companiei pe care o construiesti zi de zi , saptamana de saptamana, an de an.
Mai tarziu iti vei multumi despre alegerea facuta!
Vei gasi in echipa noastra aliatul de care ai nevoie sa cresti compania ta intr-un an cat altii in 10 pentru ca, nu-i asa, resursa umana este cea mai importanta resursa cu care vei lucra vreodată.

Nivelul Basic
Suport Recrutare candidati 0-2 ani experienta folosind sistemul de recrutare HRS12

Implementare sistem de recrutare HRS12 cu plata la rezultat:
– cu Avans 20% * (Nr. necesar de candidati);
– si 250EURO per candidat rezultat prin HRS12;
– pana cand decizi ca stapanesti procesul de recrutare;

Sau

Abonament lunar
– cu Avans Fix de 75 EURO;
– si 75 EURO lunar 3luni/6 luni/12 luni;
– cu numar nelimitat de recrutari.

HR Master Middle

Recrutare 4-6 angajati

Candidatii de pe acest nivel incep sa devina constienti de abilitatile lor și au o puternica dorinta de afirmare și de a demonstra ca sunt buni in ceea ce fac.
Vor sa afirme ca stapanesc jocul propriilor abilitati la un nivel suficient cat sa inceapa sa-și doreasca sa se dezvolte pe plan profesional, cautand un mediu de lucru propice din care sa nu lipseasca resursele necesare desfasurarii activitatilor care sa le ofere posibilitatea de a creste in directia abilitatilor pe care au inceput sa le stapaneasca.
Incepe sa apara sentimentul de a demonstra ca sunt buni la ceea ce fac, iar competitia reprezentanta in mare parte de colegii de munca incepe sa devina elementul cheie pentru care acestia isi mentin și pastreaza viu interesul fata de locul de munca oferit.
Nevoia de validare a propriilor abilitati și competente este la un nivel mai mic fata de candidatii Basic , in schimb atunci cand simt ca nu le sunt recunoscute meritele sunt foarte tentati sa caute noi oportunitati de dezvoltare .
De asemnea devine important pentru ei aspectul financiar la inceput ca forma de apreciere, iar mai tarziu ca metoda de consolidare a increderii in propriile abilitati. Deseori acest tip de candidat va cauta sa aduca imbunatatiri modului de lucru cat va cauta sa si optimizeze ceea ce se intampla in companie pentru a-și usura și rafina eficienta de lucru.
Intampinati corect, acest tip de candidat iti vor oferi puterea și stabilitatea necesara de care ai nevoie pentru a consolida, optimiza, si eficientiza atat procedurile interne de lucru cat și rezultatele concrete obtinute de companie.
Procesul de recrutare in 12 pasi HR Master bazat pe HRS12 iti ofera instrumentele de lucru necesare pentru a identifica corect și a intui directiile in care candidatii pierduti de alte companii se pot indrepta și pot reprezenta acei angajati pe a caror experienta de lucru te poti baza inca din prima zi in care pasesc in compania ta, fara sa mai fie necesar sa investesti prea mult timp in formare și concentrandu-te mai degraba sa le oferi ceea ce se numeste in resurse umane un Soft Landing.
Conceptul de Soft Landing presupune sa te poti prezenta in fata viitorilor tai angajati cu atitudinea potrivita , respectiv in acest caz sa le poti recunoaste meritele și identifica abilitatile inca de la primele discutii.
Cu HR Master Middle nu vei rata nici o oportunitate de a gasi și a duce in echipa ta oamenii care iti vor consolida cresterea deja dobandita și vor alcatui corpul robust de care ai nevoie pentru a rezista intemperiilor din segmentul de piata caruia i te adresezi.

Nivelul Middle
Suport Recrutare candidati 2-5 ani experienta folosind sistemul de recrutare HRS12

Implementare sistem de recrutare HRS12 cu plata la rezultat:
– cu Avans 20% * (Nr. necesar de candidati);
– si 350EURO per candidat rezultat prin HRS12;
– pana cand decizi ca stapanesti procesul de recrutare;

Sau

Abonament lunar
– cu Avans Fix de 150EURO;
– si 150EURO lunar 3luni/6 luni/12 luni;
– cu numar nelimitat de recrutari.

HR Master Expert

Recrutare 7-10 angajati

Aceasta categorie are ca element principal interesul expertilor din domeniul in care activeaza de a se alatura acelor companii care au intr-adevar o directie clara de dezvoltare și o identitate suficient de dezvoltata incat acestia sa poata rezona cu valorile companiei precum și sa adere la pozitiile cheie sau de varf din cadrul companiei tale .
Lasa deoparte tot ce ai invatat despre recrutare pana in acest moment și ai incredere in procesul de recrutare menit sa ajunga acolo unde nici macar companiile din piata de resurse umane cu care concuram in mod direct nu reusesc sa ajunga.
Abia la acest nivel sistemul HRS12 poate fi testat și validat la potentialul sau maxim de catre oamenii tai de Resurse Umane.
In acest moment vei intra in contact cu ceea ce inseamna un proces de recrutare testat, retestat, imbunatatit de la o versiune la alta și inovativ prin care vei avea ocazia sa constati daca ceea ce stiai despre Resurse Umane pana acum se apropie macar de nivelul de performanta al sistemului de Recrutare HRS12.
Pregateste-te sa fii lipit de scaunul bolidului MHR alaturi de sistemul de Recrutare HRS12 și sa fii uimit de modul in care serviciul HR MASTER ajunge la candidatii care alta data pareau de neatins și care ca urmare a acestui proces vor deveni asii tai din maneca atunci cand vine vorba de a inova și de a fi cu cel putin 12 pasi inaintea tuturor celor care concureaza pentru primul loc in segmentul tau de piata, oricare ar fi acesta.

Nivelul Expert
Suport Recrutare candidati 5-10 ani experienta folosind sistemul de recrutare HRS12

Implementare sistem de recrutare HRS12 cu plata la rezultat:
– cu Avans 20% * (Nr. necesar de candidati);
– si 750EURO per candidat rezultat prin HRS12;
– pana cand decizi ca stapanesti procesul de recrutare;

Sau

Abonament lunar
– cu Avans Fix de 250EURO;
– si 250EURO lunar 3luni/6 luni/12 luni;
– cu numar nelimitat de recrutari.

Conacteaza-ne!

Vrei să stai de vorbă cu noi?

Trimite-ne un email
office@mhrconsulting.ro

Sună-ne
+40 755 516 313