Skip to main content

Despre noi

MHR Consulting este o companie de resurse umane cu un pachet complet de servicii care vine in sprijinul candidatilor si angajatorilor.
Primul lucru care te întâmpină în contactul cu noi, indiferent daca esti candidat sau antreprenor, este cautarea unei soluții potrivite pentru problema ta.
Ințelegerea completă a problemelor de recrutare/angajare pe care le ai reprezinta, in fapt, fundatia colaborarii cu echipa noastra.

Pentru angajator

In functie de volumul pe care vrei sa-l recrutezi, vei intra intr-un program de consultanta bazat pe sistemul de recrutare HRS12 pe care te vom ajuta sa il implementezi la tine in firma.
Sistemul de recrutare HRS12 este alcatuit din 12 pasi simpli care te vor conduce garantat catre viitorii tai angajati.
Am dezvoltat acest sistem in peste 5 ani de cercetare in domeniul resurselor umane si l-am implementat cu succes in cadrul companiilor din Romania, Europa si UK, reprezentand modelul principal de dezvoltare al companiiei noastre si de recrutare a noilor membri sau colaboratori.
Astfel daca te consideri pregatit sa aduni in jurul tau echipa de vis, suntem la fiecare pas alaturi de tine pentru a ne asigura ca acest lucru se intampla iar claritatea pe care ti-o oferim te va face sa internalizezi firesc si organic etapele procesului de recrutare.
Sa ajutam la construirea de echipe performante este motorul intregii noastre activități in cadrul MHR Consulting.

Pentru angajat

Dacă ești candidat vei intra intr-un proces de revitalizare a imaginii tale profesionale.
Vom incepe cu tehnoredactarea  CV-ului / Review-ului tău, vom continua cu redactarea scrisorilor de intentie, apoi vom trece la configurarea profilelor de Linkedin, eJobs, BestJobs, etc., practic orice platforma pe care vrei sa apara experienta ta profesionala, interna sau internationala.
In urma interviului de redactare, asemanator celui de angajare, îți vom face cunoștință cu abilități de care probabil nici nu erai constient, dar au reieșit în urma interviului cu noi si care vor consolida punctele forte din CV-ul tau.
Impreună cu tine vom modela imaginea ta profesionala corectă și completă ce te va pune in fata luminii reflectoarelor din sectorul tau de activitate profesionala.
Cu această imagine vei fi practic de neoprit in a obține jobul pe care ti-l doresti si vei depasi competitia de pe piata locurilor de munca lasand o prima impresie de apreciat.

Abia aștept să te cunosc și să lucrez împreună cu tine și echipa ta.
Pasiunea pentru oameni este ceea ce dezvolt în fiecare zi la MHR.
Hai să ducem lucrurile la următorul nivel împreună!
Keep calm and KEEP GOING!

IlieSenior Recruiter - departamentul HR MONSTER

Pentru mine, MHR Consulting inseamna o echipa inovatoare ce reuseste sa formeze un intreg imbatabil prin plasarea fiecarui membru in pozitia cea mai avantajoasa conform abilitatilor sale.
Fie ca esti orientat spre lucrul cu oamenii sau poate ca preferi o pozitie de strategie in prelucrarea serviciilor noastre, vei simti ca pozitia ta aduce o contributie nu numai companiei, dar mai ales valorii tale personale si profesionale.
Munca depusa va reusi sa-ti consolideze calitatile de performer si abilitatile de leadership. Posibilitatile de promovare sunt diverse si in concordanta cu devotamentul tau. Ai parte de sustinerea si mentoratul necesar pentru ati atinge potentialul profesional in ritmul necesar companiei cat si tie ca individ.
Clientii nostri iti vor confirma profesionalismul, iar tu iti vei putea pastra nota de autonomieprin politica noastra de originalitate, integritatea si corectitudinea de care esti indemnat sa dai dovada!
Numai in acest mod adaugam naturalete intregului proces, intelegand ca HR Master (departamentul in care lucrez) nu este doar un concept cat si un mod de viata.
Be humble, be like water!

SimoneRecruiter Membru - departamentul HR MASTER
resurse umane

Compania MHR Consulting Romania vine în sprijinul pieței de resurse umane simplificând munca depusa prin sistematizarea procesului de recrutare intr-o serie de pași simpli, si usor de inteles si asimilat.
Chiar daca nu ai experienta de lucru in domeniul recrutarii dar esti pasionat de lucrul cu oamenii, primesti tot sprijinul necesar pentru a te dezvolta din punct de vedere profesional in acest domeniu.
Ai parte de o serie de traininguri specializate de sustinere a interviurilor sau de redactare de texte profesionale si poti astfel sa iti dezvolti abilitatile de comunicare sau lingvistice indiferent daca esti o persoana introvertita sau extrovertita. In felul acesta talentul tau este valorficat la maxim si iti este stimulata dezvoltarea profesionala si cea personala.
In relatia cu clientii companiei ai ocazia sa intalnesti persoane interesante din diferite domenii de activitate, adevarati profesionisti in domeniu, ceea ce face experienta de lucru si mai interesanta.

Prin ceea ce faci, poti oferi la randul tau si un sprijin emoțional nu doar profesional, atunci cand este necesar, indrumand clientii catre servicii de consiliere si orientare in cariera sau career coaching, oferite de colegii specializati in aceasta directie. MHR promoveaza o politica de autenticitate si originalitate in care vei simti ca faci parte din ceva nou in care te poti regasi.
Odata intrat in contact cu compania vei fi la curent cu tendintele pietei de resurse umane atat din persectiva de angajator cat si din cea de angajat si vei putea sa descoperi nenumarate oportunitati atat pentru tine cat si pentru cei apropiati. Tot ce iti trebuie ca sa faci parte din echipa noastra este putin curaj si pasiunea pentru lucrul cu oamenii.
Te asteptam la bord!

MariaRecruiter Colaborator - departamentul MHR Talents

Oricum ar fi, pe perioada cat lucrăm împreună vom fi după caz echipa ta dedicată de resurse umane sau sprijinul profesional de care ai într-adevăr nevoie pentru avansarea in cariera.