Skip to main content

HR Trainer

NEVER STOP Learning by doing!

Programeaza o intalnire!

HR TRAINING AND COACHING

Recruiteri și Manageri de Resurse Umane

Cei 12 pasi ai procesului de recrutare – Conceptul de “dream team”
(dedicat imbunatatirii performantelor Recruiterilor la nivel individual și de grup
Castiga increderea faptului ca stii ce faci!

Training: HRS12 – Cei 12 pasi ai procesului de recrutare

Este foarte important sa poti oferi candidatilor tai sentimentul de incredere. Aceasta incredere vine din doua surse principale: sa stii ce ai de facut si sa pui in practica ceea ce stii. In felul acesta, rezultatele pe care le obtii de-a lungul timpului si cunostintele dobandite iti vor creste nivelul de incredere iar asta te va ajuta sa fii un bun profesionist.
Daca ai intampinat blocaje pe parcursul procesului de recrutare si nu ai reusit sa identifici motivele pentru care te-ai blocat, atunci acest curs este perfect pentru tine pentru ca vei afla raspunsuri la intrebarile cu care te-ai confruntat. Intampini probleme in stabilirea interviurilor cu candidatii iar acestia nu se prezinta la interviu?
Este posibil sa iti scape cateva detalii foarte importante despre modalitatea corecta de a stabili un interviu, de la tonul pe care il folosesti, modul de adresare si pana la claritatea cu care comunici candidatului tau detaliile interviului.
In acest curs vei afla cum sa stabiliesti corect un interviu cu candidatul tau, in asa fel incat sansele tale de a stabili interviul sa creasca pana la 100%.

Esti recruiter si ai intalnit candidati care de teama sa nu fie respinsi in procesul de recrutare evita sa iti spuna nivelul salarial pe care si-l doresc cu adevarat?

Afla cum depasesti acest obstacol si cum determini candidatul respectiv sa isi aprecieze valoarea adevarata.

Afla cum te asiguri ca atunci cand ajunge in fata angajatorului, candidatul tau isi va creste sansele de angajare cu peste 30%!

Stii care sunt intrebarile cele mai relevante pe care trebuie sa le adresezi candidatului in cadrul interviului?

Asigura-te ca ai toate informatiile necesare ca atunci cand te afli in fata angajatorului cu recomandarea ta, acestuia sa nu ii lipseasca nimic pentru a lua o decizia de angajare

Training : PRET 1000LEI PER CURSANT
Grupe de maxim 15 persoane / 4 Module pe parcursul a 4 saptamani / 250lei per Modul

Workshop: Dinamica Interviului

Ghidul unui interviu complet la capatul caruia ai toate informatiile necesare pentru a recomanda candidatul tau antreprenorului.
La nivel de subconstient primele cateva minute de la inceperea interviului sunt necesare pentru creearea unui raport care mai departe duce la deschiderea unui canal de comunicare intre tine si candidat.
Odata creat acest raport iti va fi mult mai usor sa adresezi intrebarile candidatului pentru ca acesta va fi receptiv, simtindu-se confortabil.
Iti doresti sa aduci candidatul in aceasta stare pentru ca vrei sa te poti conecta la nucleul personalitatii acestuia pentru ca aceasta reflecta adevaratele interese cat si caracterul candidatului.
Fiecare dintre candidati va avea tendinta sa iti ascunda anumite aspecte ale personalitatii fie prin evitarea raspunsurilor la anumite intrebari, fie prin expunerea indelungata a unei situatii care sa te faca sa iti muti atentia de la un punct considerat de el slab.
Trebuie sa fii constient de acest lucru.Tocmai din acest motiv este important sa pastrezi raportul si pe parcursul interviului pentru ati asigura maximul de informatii receptionate. Acest canal de comunicare presupune o deschidere din punct de vedere emotional in primul rand din partea ta ca si recruiter
In egala masura este important sa extragi si sa validezi informatiile transmise si cuprinse in CV. Fii atent pe cum iti raspunde la intrebari si restul informatiilor vor avea sau nu sens
indiferent de ce spune efectiv candidatul.

PRET Workshop: 500LEI/Participant

Coaching cu HR Monsterul MHR
(pentru antreprenori)

Acest serviciu te invata sa pastrezi o relatie buna spre excelenta cu oamenii cu care lucrezi in calitate de antreprenor si sa adopti atitudinea corespunzatoare posturii de leader al echipei precum si sa indepartezi lipsa de productivitate din tine și din interiorul echipei tale.

Bazat pe Teoria lui Tuckman de evolutie a grupurilor
Bruce Tuckman (1965) spune ca exista 5 faze necesare si inevitabile pentru a forma o echipa, pentru a o creste, pentru a face fata provocarilor si problemelor care apar pe
parcurs, scopul final fiind autonomia si performanta independenta de lider.
Prima etapa – Forming (Formare)
A doua etapa – Storming (Furtuna) – cand intervine lupta pentru putere intre membrii echipei
A treia etapa – Norming (Normarea activitatii) – atunci cand rolurile membrilor devin unanim acceptate si se proceduralizeaza activitatea
A patra etapa – Performing (Performanta) – atunci cand echipa functioneaza si la nivel de individ, dar si la nivel de grup – devine autonoma si rezultatele sunt pe masura
A cincea etapa – Mourning (Doliul) – cand echipa nu mai functioneaza, pentru ca au atins obiectivele si viziunea initiale, traiesc din rezultatele din trecut si nu mai au motivatie.
(Vezi mai multe informatii despre acest model de constructie pe site-ul partener Construim Imperii al lui Daniel Zarnescu)
Dezvoltarea echipei pe baza acestui principiu aduce plus valoare procesului in sine de construire a echipei prin concentrarea atentiei catre pregatirea terenului.
Cresterea robusta, naturala și organica a echipei iti ofera avantajul crucial de a constientiza etapele corespunzatoare evolutiei firesti a unei afaceri de succes.
Cuvintele cheie in relatia cu HR Monsterul nostru sunt CLARITATE și CONTINUITATE.

 

Preț : 800 de euro intrarea în programul de coaching și 5% din cifra de afaceri pe perioada coachingului!

Conacteaza-ne!

Vrei să stai de vorbă cu noi?

Trimite-ne un email
office@mhrconsulting.ro

Sună-ne
+40 755 516 313