Inginer Ofertare HVAC Junior | BUCURESTI – Sector 1 | 4000-6000 RON net

0742 759 055Trimite un mesaj SMS/WHATSAPP cu textul Inginer Ofertare Junior si CV-ul TAU la recrutare@mhrconsulting.ro si vei fi sunat pentru interviu în maxim 48 de ore!

Dacă ești un inginer cu experiență (minim 6 luni) în sistemele HVAC și ești în căutarea unui nou job, avem o oportunitate de carieră pentru tine 

Ca inginer junior HVAC vei fi  responsabil cu analiza cererilor de la beneficiari , participarea la  dezvoltarea soluțiilor tehnice și intocmirea documentelor de atribuire pentru licitatiile SEAP 

În plus, va trebui să demonstrezi abilități de gestionare a diferitelor etape ale proiectelor si abilități de comunicare eficientă cu clienții și furnizorii.

CE TE CALIFICA PENTRU ACEST JOB:

 • Studii superioare tehnice – Universitatea de Constructii – Instalatii sau Politehnica – Energetica, Electrica sau Electronica;
 • Cunostinte PC: Microsoft Office, AUTOCAD;
 • Limbi engleza  nivel mediu.
 • Experienta de minim 6 luni cu sistemele HVAC


Trimite un mesaj SMS/WHATSAPP cu textul Inginer Ofertare Junior si CV-ul TAU la recrutare@mhrconsulting.ro si vei fi sunat  pentru interviu în maxim 48 de ore!

DESCRIERE JOBULUI

PRINCIPALELE RESPONSABILITATI:

 • Intocmesti  ofertele de pret si documentatia pentru participarea la licitatiile SEAP;
 • Realizezi  caiete de sarcini pentru lucrari de instalatii electrice si propui solutii constructive
 • Actualizezi  solutiile tehnice cu o intelegere clara a implicatiilor si costurilor asociate

SARCINI RELEVANTE DIN CADRUL PROIECTELOR IN CARE VEI FI IMPLICAT:

 • Intocmirea ofertelor de pret in baza cererilor primite de la beneficiari;

Vei primi o cerere de la beneficiar, pentru care vei avea responsabilitatea de a intocmi o oferta in concordanta cu factorii de influenta: pretul pietei, manopera, castig, cost materiale etc.

 • Intocmirea documentatiei necesare pentru participarea la licitatii (SEAP);

 Pentru a participa la licitatiile SEAP; trebuie să intocmesti cu atenție documentația de atribuire, inainte de a depune oferta. Documentatia include: anunțul de participare, caietul de sarcini, contractul, criteriile de evaluare și alte documente relevante.

Este important sa ai o baza teoretica si practica pentru a parcurge etapele specifice:

Obiectul achiziției: Descrierea detaliată a produselor sau serviciilor solicitate, precum și a condițiilor de livrare, transport, instalare, etc.

Cerințele tehnice: Specificațiile tehnice minime pe care trebuie să le îndeplinească produsele sau serviciile solicitate, inclusiv performanța, calitatea, durabilitatea, etc.

Documentele necesare pentru participare: Lista documentelor pe care ofertanții trebuie să le furnizeze pentru a fi eligibili în cadrul licitației.

Criteriile de atribuire: Elementele luate în considerare de autoritatea contractantă în vederea selectării ofertei câștigătoare, precum prețul, calitatea, experiența, termenul de livrare, etc.)

 • Intocmirea de caiete de sarcini pentru lucrari de instalatii electrice si propunerea de solutii constructive;

Intocmirea de caiete de sarcini pentru lucrari de instalatii electrice si propunerea de solutii constructive, reprezinta un proces complex, care necesita analiza atenta a cerintelor clientului.

Stabilirea specificatiilor tehnice si proiectarea instalatiei electrice presupune cunoasterea urmatoarele etape:

Analiza cerintelor clientului: In aceasta etapa vei discuta cu clientul pentru a intelege cerintele si necesitatile acestuia in materie de instalatii electrice ( numarul de echipamente electrice, tipul de energie electrica utilizata, precum si eventualele cerinte de eficienta energetica).

Stabilirea specificatiilor tehnice: In functie de cerintele clientului, vei stabili specificatiile tehnice ale instalatiei electrice, cum ar fi tensiunea nominala, puterea maxima, consumul de energie, rezistenta electrica, capacitatea de incarcare, tipul de cablu, etc.

Proiectarea instalatiei electrice: In aceasta etapa vei realiza planurile si schitele necesare pentru a implementa instalatia electrica. Vei tine cont de aspecte precum locul si modul de amplasare a conductelor, pozitionarea echipamentelor electrice si a dispozitivelor de protectie, precum si a altor elemente necesare instalatiei.

Intocmirea caietului de sarcini: In caietul de sarcini vei specifica toate detaliile necesare pentru implementarea instalatiei electrice, cum ar fi specificatiile tehnice ale materialelor, instructiuni pentru montaj, normele de protectie si siguranta, etc. Este important ca acest caiet de sarcini sa fie clar si precis, pentru a evita eventualele neintelegeri intre client si instalator.

Propunerea de solutii constructive: In functie de felul in care ai intocmit caietele de sarcini vei propune solutii constructive pentru realizarea instalatiei electrice. Aceste solutii pot viza, de exemplu, utilizarea unor echipamente sau dispozitive de protectie specifice, amplasarea corecta a conductelor si a echipamentelor, sau implementarea unor sisteme de automatizare pentru controlul si monitorizarea instalatiei.)

 • Actualizarea /redimensionarea solutiilor tehnice in functie de solicitari;

Vei viza modificarea proiectelor tehnice existente pentru a le adapta la noile cerinte sau pentru a imbunatati performantele acestora. Aceasta poate include ajustarea materialelor utilizate, îmbunătățirea proceselor sau alte intervenții necesare. 

Important! Vei realiza actualizările cu o înțelegere clară a implicațiilor și a costurilor asociate.

Daca esti  familiarizat cu procedura de intocmire a documentatie de atribuire pentru licitatiile SEAP in domeniul HVAC, nu ezita sa aplici.

Trimite un mesaj SMS/WHATSAPP cu textul Inginer Ofertare Junior si CV-ul TAU la recrutare@mhrconsulting.ro si vei fi sunat pentru interviu în maxim 48 de ore!

Ne vedem la inteviu. Echipa MHR Consulting

*Daca nu sunteti disponibil imediat, va puteti programa cu echipa MHR Consulting in functie de disponibilitatea dumneavoastra.

INTERVAL SALARIAL NET :

4000 – 6000 RON net in functie de experienta ta si de discutiile care vor avea loc la interviu.

DE RETINUT:

Daca ai citit acest articol si ai “bifat” in proportie de peste 80% informatiile mentionate, sansele sa fii recomandat de agentia noastra sunt foarte mari. In caz contrar iti recomandam sa te indrepti catre oferte de job in care consideri ca ai mai mult succes pentru a salva din timpul tau si al echipei noastre de recrutare. Iti multumim pentru intelegere si iti uram mult succes indiferent de decizia ta!

Aplica prin formularul de aplicare de mai jos sau folosind numarul de telefon afisat.  job inginer ofertare junior Bucuresti - MHR Consulting Romania

  0742 759 055 – Trimite un mesaj SMS/WHATSAPP cu textul Inginer Ofertare Junior si CV-ul TAU la recrutare@mhrconsulting.ro si vei fi sunat pentru interviu în maxim 48 de ore!