Inginer Ofertare HVAC SENIOR | BUCURESTI – Sector 1 | 6000-8000 RON net

0742 759 055Trimite un mesaj SMS/WHATSAPP cu textul Inginer Ofertare SENIOR si CV-ul TAU la recrutare@mhrconsulting.ro si vei fi sunat pentru interviu în maxim 48 de ore!

Dacă ești un inginer cu experiență(minim 5 ani) în sistemele HVAC și ești în căutarea unui nou job, avem o oportunitate de carieră pentru tine 

Ca inginer senior HVAC va trebui să demonstrezi abilități avansate de management al proiectelor, abilități de negociere și de comunicare eficientă cu clienții și furnizorii.

CE TE CALIFICA PENTRU ACEST JOB:

 • Studii superioare tehnice, de preferat Universitatea de Constructii – Instalatii sau Politehnica – Energetica, Electrica sau Electronica;
 • Cursuri/atestari specifice postului: AutoCAD, instalații HVAC, instalatii electrice;
 • Experienţa profesională: minim 5 ani;
 • Cunoasterea normelor si standardelor aplicabile pentru industria de instalatii tehnologice;
 • Cunostinte PC: suita Microsoft Office;
 • Limbi straine: limba engleza (mediu/avansat).


Trimite un mesaj SMS/WHATSAPP cu textul Inginer Ofertare SENIOR si CV-ul TAU la recrutare@mhrconsulting.ro si vei fi sunat  pentru interviu în maxim 48 de ore!

DESCRIEREA JOBULUI:

PRINCIPALELE RESPONSABILITATI:

 • Negociezi si stabilesti cu furnizorii solutiile si preturile pentru lucrari sau proiectele in desfasurare.
 • Proiectezi sistemului HVAC conform cerintelor clientului și realizezi  devizele de echipamente și materiale.
 • Intocmesti  documentatia de atribuire pentru licitatiile SEAP si caietele de sarcini pentru lucrările de instalatii electrice

SARCINI RELEVANTE DIN CADRUL PROIECTELOR IN CARE VEI FI IMPLICAT:

 • Intocmire oferta de pret in concordanta cu factorii de influenta: pretul pietei, manopera, castig, cost materiale etc.

Negocierea prețurilor și contractelor cu furnizorii, asigurându-te că acestea sunt în conformitate cu bugetul și cu cerințele proiectului.

 • Intocmire documentatie de atribuire anterior depunerii ofertei pentru participarea la licitatiile SEAP (anunțul de participare, caietul de sarcini, contractul, criteriile de evaluare etc.)

Este important sa ai o baza teoretica si practica pentru a parcurge următoarele etape specifice:

Definirea obiectului achiziției: Descrierea detaliată a produselor sau serviciilor solicitate, precum și a condițiilor de livrare, transport, instalare, etc.

Cerințele tehnice: Specificațiile tehnice minime pe care trebuie să le îndeplinească produsele sau serviciile solicitate, inclusiv performanța, calitatea, durabilitatea, etc.

Documentele necesare pentru participare: Lista documentelor pe care ofertanții trebuie să le furnizeze pentru a fi eligibili în cadrul licitației.

Criteriile de atribuire: Elementele luate în considerare de autoritatea contractantă în vederea selectării ofertei câștigătoare, precum prețul, calitatea, experiența, termenul de livrare, etc.)

 • Intocmirea de caiete de sarcini pentru lucrari de instalatii electrice si propunerea de solutii constructive, cu o analiza atenta a cerintelor clientului.

Stabilirea specificatiilor tehnice si proiectarea instalatiei electrice presupune cunoasterea urmatoarele etape:

Analiza cerintelor clientului: estimare numar de echipamente electrice, tipul de energie electrica utilizata, precum si eventualele cerinte de eficienta energetica).

Stabilirea specificatiilor tehnice: tensiunea nominala, puterea maxima, consumul de energie, rezistenta electrica, capacitatea de incarcare, tipul de cablu, etc.

Proiectarea instalatiei electrice: stabilirea locului si modului de amplasare a conductelor, pozitionarea echipamentelor electrice si a dispozitivelor de protectie, precum si a altor elemente necesare instalatiei.

Propunerea de solutii constructive: de exemplu, utilizarea unor echipamente sau dispozitive de protectie specifice si implementarea unor sisteme de automatizare pentru controlul si monitorizarea instalatiei acolo unde este cazul)

 • Actualizare/redimensionare solutii tehnice in functie de solicitari

Vei viza modificarea proiectelor existente pentru a le adapta la noile cerinte sau pentru a imbunatati performantele acestora( ajustarea materialelor utilizate, îmbunătățirea proceselor sau alte intervenții necesare.

 • Stabilirea și negocierea impreuna cu furnizorii, a solutiilor/proiectelor/preturilor pentru lucrari sau proiecte importante reprezintă o sarcină esentiala pentru un inginer senior  care presupune urmatoarele etape principale:

Estimarea costurilor: evaluare și identificare de soluții optime pentru proiectele importante ale companiei, inclusiv costurile asociate cu echipamentele și materialele necesare și resursele de manoperă.

Analiza nevoilor și cerințelor: pentru identificarea furnizorilor care pot oferi soluții și  tehnologii existente necesare. De asemenea vei evalua performanța și costurilor acestora.

Negocierea cu furnizorii: cunoașterea pieței și a furnizorilor,  abilități avansate de management al proiectelor și abilități de negociere pentru obținerea celor mai bune prețuri și condiții pentru proiectul în cauză.

Stabilirea prețurilor de contractare pentru echipamentele și materialele necesare, precum și definirea termenilor și condițiilor acordului.

 • Realizarea proiectelor de montaj și devizele de echipamente și materiale
  Proiectarea sistemului HVAC conform cerintelor clientului in baza cunostintelor si experientei cumulate respectand un standard de eficienta si siguranta.

Utilizarea specificațiilor și a planurilor proiectului pentru a determina cantitatea de echipamente și materiale necesare și estimare a costurilor pentru acestea.

Estimarea necesarului de manoperă: numărul de lucrători necesari, experiența și cunoștințele lor tehnice și calcularea orelor de muncă necesare pentru finalizarea proiectului( luată în considerare atunci când se stabilește prețul final al proiectului.)

Realizarea devizelor de echipamente și materiale, care vor include o listă completă a tuturor componentelor necesare pentru instalarea sistemului HVAC. 

Daca esti  familiarizat cu reglementările și standardele legale și industriale aplicabile pentru a asigura conformitatea cu acestea în procesul de negociere și achiziție, nu ezita sa aplici.

INTERVAL SALARIAL NET :

6000 – 8000 RON net in functie de experienta ta si de discutiile care vor avea loc la interviu.

DE RETINUT:

Daca ai citit acest articol si ai “bifat” in proportie de peste 80% informatiile mentionate, sansele sa fii recomandat de agentia noastra sunt foarte mari. In caz contrar iti recomandam sa te indrepti catre oferte de job in care consideri ca ai mai mult succes pentru a salva din timpul tau si al echipei noastre de recrutare. Iti multumim pentru intelegere si iti uram mult succes indiferent de decizia ta!

Aplica prin formularul de aplicare de mai jos sau folosind numarul de telefon afisat.  inginer ofertare hvac senior Bucuresti sector1 - MHR Consulting Romania

   0742 759 055 – Trimite un mesaj SMS/WHATSAPP cu textul Inginer Ofertare SENIOR si CV-ul TAU la recrutare@mhrconsulting.ro si vei fi sunat pentru interviu în maxim 48 de ore!